FLYING TO REMEMBER

Herdenkingsvluchten

By Egmond Vintage Wings

De missie van de D.21 is om degenen te herdenken die tijdens de invasie van Duitsers in mei 1940 in dienst van Nederland zijn omgekomen. Niet alleen herinneren we de slachtoffers tijdens de invasie, met de D.21 zullen we ook alle slachtoffers van de tweede Wereldoorlog herdenken.

Wat is een herdenkingsvlucht? Een herdenkingsvlucht is een eerbetoon aan degenen die voor onze vrijheid hebben gevochten. Een herdenkingsvlucht brengt ons terug naar wat er in het verleden is gebeurd.

Vanaf eind 2021, van maart tot november van elk jaar, is de D.21 regelmatig te zien in de lucht boven Nederland om openbare en militaire evenementen te vieren en te herdenken.

Met onze herdenkingsvluchten eren we de duizenden mannen en vrouwen, in de lucht en op de grond, die hun leven voor ons land hebben gegeven in het nobele streven naar vrijheid.

Al onze herdenkingsvluchten die onze D.21 zal voeren, worden geregeld door Egmond Vintage Wings

"Lest We Forget"


Meer informatie over het boeken voor herdenkingsvluchten van de D.21? En wat we voor u kunnen beteken?

Neem gerust contact met ons op, Egmond Vintage Wings.

''D.21 air-command by the Egmond Vintage Wings''

Airshows en Displays

By Egmond Vintage Wings

Als je aan airshows denkt, denk je aan warbirds, grote formaties van vliegtuigen of gewoon een enkel vliegtuig dat prachtige displays uitvoert. Onze D.21 kan ook vanaf eind 2021 elk jaar van maart tot november worden geboekt voor Airshows en Displays in heel Europa.

Al onze airshows en displays die onze D.21 zal voeren, worden geregeld door Egmond Vintage Wings


Meer informatie over het boeken van de D.21? En wat we voor u kunnen beteken?

 Neem contact met ons op, Egmond Vintage Wings